مطالب پزشکی و زیبایی پوست و مو

چرا باید نان تیره‌ مصرف کرد؟

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۱ تیر ۱۳۹۷

چرا باید نان تیره‌ مصرف کرد؟

دسته بندی : پزشکی تاریخ : شنبه ۸ مهر ۱۳۹۶

تغذیه,همدان,مواد غذایی

همشهری آنلاین:
یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بر ضرورت فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان تأکید کرد و گفت: ما آمادگی داریم همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام برداریم.

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، محمد کاظم‌زاده با اشاره به اینکه کیفیت آرد و نان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد، اظهار داشت: متأسفانه ما هنوز نتوانسته‌ایم مردم را با آرد سالم آشنا کنیم و مطالبات مردم را برآورده سازیم.

وی با توجه به نگاه فرابخشی در خصوص رساندن غذای سالم به سفره شهروندان افزود: ارتباط بیشتر سازمانها، شناسایی و بررسی مشکلات موجود و در مجموع تعهد استانی می‌تواند شرایط بهتری را برای دریافت نان سالم فراهم سازد.

کاظم‌زاده با بیان اینکه آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیره‌تر به‌عنوان نان سالم نیازمند آگاه‌سازی و تغییر در فرهنگ مردم هست، گفت: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام بردارد.

  • نان تیره‌تر، گویای غنی‌تر و سالم‌تر بودن هست

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، با تأکید بر پیشبرد آرد تولیدی کارخانه‌ها به‌سمت سالم‌سازی گفت: معاونت غذا و دارو نیز با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای به‌ویژه صدا و سیما این بینش را به مردم خواهد داد که نان تیره‌تر، گویای غنی‌تر و سالم‌تر بودن آن هست.

کاظم‌زاده افزود: نگاه مدیریت غذا به کارخانه‌ها نگاه حمایتی هست و همه تلاش ما تحقق سلامت مردم و بالا بردن کیفیت محصولات غذایی به‌ویژه نان هست.