مطالب پزشکی و زیبایی پوست و مو

فواید بادمجان برای سلامتی | پزشک تایم | مطالب پزشکی - پزشکان - زیبایی - قرص ها - جراحی - پوست

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۲ آذر ۱۳۹۶

فواید بادمجان برای سلامتی

تغذیه یکی از تاثیر گذار ترین عوامل در تعیین سطح سلامت افراد هست. بادمجان را می توان یکی از جمله مفید ترین مواد خوراکی برای سلامت انسان به شمار آورد. دانشمندان معتقدند مصرف روزانه بادمجان تاثیرات شگفت انگیزی را در بالا بردن سطح سلامتی شما خواهد داشت.
بادمجان با رنگ بنفش تیره خواص غذایی متنوعی دارد که آن را به یک ماده غذایی فوق‌العاده تبدیل کرده هست.
این میوه حاوی یک انتی‌اکسیدانت کمیاب به نام ناسونین هست که خواص زیادی برای سلامتی ما دارد و از جمله الکترولیت‌های منفی آزاد را از میان می‌برد که سلول‌ها و بافت‌های زنده بدن را تخریب می‌کنند.
ناسونین ماده‌ای هست که به بادمجان رنگ بنفش تیره را می‌دهد و جلوی خراب شدن آن، به ویژه در مقابل تابش آفتاب را می‌گیرد. ناسونین در کلم قمری هم وجود دارد ولی بادمجان سرشار از این ماده مفید هست.
سایت «Care۲» در گزارش خود به توضیح خواص بادمجان پرداخته هست.
خاصیت ضد التهاب
فواید بادمجان برای سلامتی
بادمجان بخاطر داشتن ناسونین خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند فلزات سمی مانند جیوه، ارسنیک و سرب را دفع کند.
حفاظت از DNA و سلول‌ها
بادمجان غلاف چربی سلول‌ها را حفظ کرده و از تخریب و تغییر شکل آنها جلوگیری می‌کند.
برای سلامتی مغز مفید هست
ناسونین موجود در بادمجان غلاف چرب سلول‌های مغزی را حفظ کرده و به سلامت مغز کمک می‌کند.
دفع مواد زاید بدن
ناسونین به سلول‌های بدن کمک می‌کند تا مواد غذایی را بهتر جذب کرده و مواد زاید را دفع کنند. دفع مواد زاید از انباشته شدن مواد سمی در بدن جلوگیری می‌کند و جلوی بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان را می‌گیرد.
کمک به جذب آهن
تحقیقات نشان می‌دهد که بادمجان به جذب آهن در بدن و انتقال اکسیژن در خون کمک می‌کند و به این ترتیب باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود.
مفید برای دیابت نوع ۲
فواید بادمجان برای سلامتی
تحقیقات نشان می‌دهد که بادمجان به کنترل سطح گلوکز در خون کمک کرده و برای بیماران مبتلا به بیماری قند از نوع ۲ مفید هست.
تنظیم فشار خون
تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مداوم بادمجان باعث تنظیم فشار خون شده و جلوی فشار خون را می‌گیرد و آن را در سطحی طبیعی نگه‌ می‌دارد.
کمک به کاهش وزن بدن
بادمجان حاوی مواد غذایی از قبیل انتی‌اکسیدانت‌‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هست و کالری کمی دارد بطوریکه یک فنجان بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی تولید می‌کند. کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که بادمجان را بصورت کبابی یا پخته مصرف کنیم.
هنگام خرید بادمجان توجه کنید که رنگ پوست آن شفاف باشد. بهتر هست بادمجان را بصورت درسته در یخچال نگهداری کنید و تا هنگام پخت آن را نشویید. همچنین توصیه می‌شود که برای بریدن بادمجان از چاقوی فولادی استفاده کنید تا به مواد غذایی آن آسیبی نرسد.
قبل از سرخ کردن بادمجان بهتر هست به تکه‌های بریده آن کمی نمک بزنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند و بعد سرخ کنید تا زیاد روغن جذب نکند.
فواید بادمجان برای سلامتی
منبع: عصر ایران